2.holdet i 2.division fik sin ilddåb mod oprykningskandidaten Silkeborg

Vi tabte 6½-1½, men kunne dog med lidt mere held have fået 2½p, men sådan er det altid at dem med de højeste rating også vinder de lige stillinger. Vores forventede score var 2p, så det var lige før vi nåede det.

Ingen vindere for Springeren, men følgende spillede remis Karsten Foli,Bent Samuelsen og Lars Linnemann.

Gruppen er allerede delt i 2 med de 4 tophold Silkeborg,Skanderborg,Fredericia og Nordre, som alle vandt store sejre i 1.runde og så de 4 bundhold Springeren,Haderslev,Viby og Sk 1968, så det er mod disse hold vi skal hente point.

Næste kamp den 20.11. i Haderslev, så det er en af de vigtige bundkampe.

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de