Dobbelt så sjovt …

Skaksæsonen lagde god fra land med et fint fremmøde til den særlige disciplin Parskak, hvor et tomands hold trækker på skift uden at måtte diskutere partiet. Der blev sammensat seks på papiret nogenlunde lige stærke par, og bedømt på den store koncentration, der blev lagt for dagen (se billederne nedenfor) blev der spillet mange spændende og jævnbyrdige partier. Efter tre runder, deltes føringen af hele fire par, som hver havde scoret 2 point: Adrian & Marianne, Jens & Simon, Christian & Gunnar, og Jan & Søren.

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de