Ny bestyrelse

Generalforsamlingen 2021 blev afviklet i god ro og orden i den forgangne uge. Fremmødet var lidt mere beskedent end normalt, med omkring 15-16 medlemmer. De forskellige valg til tilldishverv i klubben faldt således ud:

• Formand: Jens Ingemann Madsen (ny 2-årig periode)
  • Kasserer: Michael Jakobsen (1 år)
  • Bestyrelsesmedlemmer (2 år):
    • Henrik Artmann
    • Jan Rosenberg
  • Bestyrelses-suppleant: Tommy Hansen (1 år)
  • Revisorer: Kim Broksø & Simon Tonsberg (1 år)
  • Revisor-suppleant: Bent Samuelsen (1 år)

En oversigt over hele bestyrelsen, inklusive de der ikke var på valg, kan ses her: Om klubben

Den efterfølgende lynturnering med 10 deltagere (Monrad) blev vundet af Viggo B. Quist med 5½ af 6.

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de