Ny lynmester- Michael Jakobsen

I alt 16 spillere var med i kampen om lynmesterskabet, og efter de indledende runder, hvor vi spillede i 4 grupper gik vinderne af grupperne i A-finalen 2.erne i B-finalen osv .

De gruppevindere blev Michael Jakobsen,Hans Paulsen,Richardt Ebbesen og sidst men ikke mindst Caterina Wul Milcalizio, som scorede 3 ud af 3 mulige.

A-finalen var dog lidt for hård for hende og efter de første 3 kampe skulle vi ud i omkamp, da både Michael,Hans og jeg havde 2 p.

Omkampen endte med sikker sejr til Michael.

Så stort tillykke til ham.

B-Finalen blev vundet af Jan Rosenberg

C-Finalen blev vundet af Michael Madsen

D-finalen blev delt vindere Mads Jakobsen(Michaels søn) og Erik Jakobsen

Tak til alle der mødte frem, vi havde en sjov aften !!

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de