Simultane kvaler

Seksten medlemmer, heriblandt fire af vores unge juniorer, tog udfordringen op mod IM Attila Gergacz da denne stillede op til simultan forrige Tirsdag. Trods cifrene 15-1 var der ingen nemme sejre til vores ungarske ven, der måtte kæmpe i over tre timer før den sidste sejr var i hus. Undervejs måtte han afgive to remisser – mod Kim Roschmann og Jan Rosenberg.

Endnu en gang var Attila altså ret så overbevisende, men baseret på fint spil af de deltagende juniorer ( Noah, Axel, Johannes og William) bliver det næppe nemmere i fremtiden.

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de