Syd Grand Prix fortsætter

Flere af vores medlemmer er flittige deltagere i serien af Syd Grand Prix turneringer, der igen i denne sæson har været udfordrede af Corona-restriktioner: to stævner har været afviklet, mens fire i rap er blevet aflyst. Heldigvis er der nu fundet et flere nye datoer for afvikling, herunder et enkelt stævne hvor Springeren vil byde velkommen til hurtigskak. Med de nye datoer ser resten af SGP sæsonen ud som følger:

• 5. Marts, arrangereret af Esbjerg Skakforening (tilmeldingen er åbnet)
  • 2. April, arrangeret af Springeren Kolding
  • 7. Maj, arrangeret af Haderslev Skakklub
  • 26.Maj, arrangeret af Fredericia Skakforening

De opdaterede datoer også tilføjet sæsonplanen her på hjemmesiden.

Forårs EMT referat

Så kan vi se tilbage på endnu en vellykket turnering med mange spændende og flotte kampe. Mesterklassen blev rigtig spændende da forhåndsfavoritten Viggo Bove Quist

Læs mere »

Gruppevindere Sondex cup 2013

[nggallery id=2] Vinderne i de forskellige grupper: IM-gruppen: 1. pladsen: IM Daniel Semcesen (4 point); 2. pladsen: IM Jakob Vang Glud (4 point). IM-gruppe 2: 1. pladsen:

Læs mere »

Holdkamp Junior holdet

2. runde af 4. og 5. kreds C-stævne for juniorer blev holdt i Skakklubben Springeren. Vores C-hold var endnu engang suveræne og viste, at de